П’ять найкращих платформ з українськими подкастами за моєю версією


Я впевнена, що багатьох вже зацікавили подкасти, тому я склала свою підбірку українських платформ з подкастами на будь-який смак.

1.    Radio Skovoroda має свою рубрику з подкастами, основними темами якої є музика, мистецтво та життя відомих музикантів. Особисто мене захоплює  подкаст «Сад нових пісень» про актуальну музику і музичні новинки тижня. Усі пісні з останнього випуску вже зайняли окреме місце в моєму серденьку. Не уявляю, як я досі жила без цієї рубрики?

2.    Впевнена, що усім кіноманам сподобається видання Vertigo. Вони ведуть два подкасти: отижневник  Vertigo з усіма найцікавішими темами тижня і огляді прокатних новинок та Filmspotting, де реадкція видання обговорює зі спойлерами останні новинки світу кіно та серіалів.

3.    Якщо ви любите темну культуру і полоскотати собі нерви, то платформа Бабай саме для вас! Жахи, трилер, нуар, дарк-фентезі, міфологія, ериваві історії, містика – все це можна знайти на сайті Бабая та у їхніх подкастах.

4.    Онлайн-журнал "TheUkrainias" апустив перший подкаст про українські медіа — «МедіаПрактики». Молоді медіа-менеджери та журналісти розповідають про ключові виклики, з якими доводиться стикатися журналістам, а також про корисні інструменти та можливості для медійників.

5.    І на завершення видання, що має аж шість рубрик подкастів, а саме "Українська правда". У подкасті «Кляті питання» обговорюють найбільш актуальні теми. «Без попкорну з Анною Пеленчук» - це подкаст про кіно- та телеіндустрію. «Культура всего» це подкаст про культуру в найширшому сенсі цього слова. «Ранкова доза» -  спільний проєкт «Української правди» та Українського інституту книги, де щоранку відомі митці розповідають свою улюблену літературну історію. «Температура – нормальна!» - тут усі подкасти про здоров’я та як його берегти. «FreeUkraine» — американська журналістка з українським корінням висвітлює події в Україні для англомовної аудиторії.

Сподіваюся, що ця підбірка була вам корисною і ви зможете знайти щось для себе.

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Культура спілкування та грамотність у соціальних мережах

Пограюся зі стилями і я